Home » médiadíj 2012

Indul a regisztráció!

Written By: admin on June 5, 2012 No Comment

Indul a Média Építészeti Díjára a regisztráció!

2012-ben is megrendezzük a Média Építészeti Díját. Idén a rendezvény új helyre költözik, a budapesti Katona József Színházban lesz 2012. október 25-én. A publikálásra beküldött anyagok beérkezési határideje: 2012. július 31. Azok pedig, akik már bemutatták az Építészfórumon tervüket vagy épületüket, 2012. augusztus 12-ig regisztrálhatnak a Média Építészeti Díja honlapján. A regisztrációt 2012. június 5-én indítjuk. Várjuk a munkákat az editors[kukac]epiteszforum.hu email címre.

Frissítettük a mediadij.epiteszforum.hu oldalt is. Nézd meg itt a fontos határidőket, hogy tudjuk tartani az tempót. A díjról is bővebben írtunk, mint korábban, mert az elmúlt nyolc évben felnőtt egy új építész-generáció, akik nem biztos, hogy ismerik az előzményeket. Az esemény médiapartnerei, támogatói és sok minden más még szervezés alatt vannak. A friss híreket azonnal kitesszük ide, így érdemes időről-időre visszatérni, ha érdekelnek a fejlemények.

Új színekben, új grafikával ünnepeljük a nyolcadik évet. A grafika nem más, mint az epiteszforum.hu nagyszabású közönségkutatásából alkotott adatvizualizáció, egy kicsit átdolgozva, transzformálva. Elég, ha mit tudjuk, hogy az építési és építészeti tevékenység hátterében milyen óriási problémák vannak.  Idén a grafikai munkák melléktermékeként keletkező képeket szabadon újrahasznosíthatóvá tesszük. A kutatási eredményeket – 1012 vélemény összegzését – Gephi-vel, a nyílt forráskódú gráf-vizualizációs alkalmazással készítettük. Az adatok különféle megjelenítési módjait ábrázolják a háttéképek, amelyeket innen most szabadon le lehet tölteni.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Comments are closed.

  Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| WPElegance2Col theme by Techblissonline.com