Home » Díjak 2012

Díjak 2012

A Média Építészeti Díja egy újrahasznosított gumiőrleményből készült trikolor “mignon”

Csak egyszerűen! A díj – mint tárgy – egy szabályos kocka, három egyelő részre osztott, újrahasznosított gumiőrleményből készült trikolor, az epiteszforum.hu színeiben. Olyan, mint egy mignon, vagy olyan, mint egy lapostetős, háromszintes ház, bolondos színekre festve. Vagy olyan, mint az a bizonyos kocka, a szabályos, megunhatatlan, örök platóni hexaéder. A tökéletesség egyik formája. Csak ez itt most gumiőrleményből van, amit eldobott és összegyűjtött autógumikból darálnak le. Itt csinálják helyben, Magyarországon, nem kell messzi földről idehozni. Játszótereket burkolnak vele, mert rugalmas, tartós, elnyűhetetlen, anyagában színezhető. Az anyag, amit a természetszerető, találékony ember fedezett fel, hogy kevesebb legyen a szemét. Ez a díj nem közvetít bonyolult üzenetet. Olyan, mint a bicikli az autó helyett. Építészeknek azt üzeni, hogy újrahasznosítást, kevesebb szemetet, több találékonyságot szeretnénk, méghozzá olcsón – mi, hétköznapi emberek. Egyszerűség, takarékosság, okosság, tökéletesség – játékosan. A díjakért köszönet a Futómacska Műteremnek. A díj Pásztor Erika Katalina ötlete alapján Csizmadia Zsolt formatervező iparművész alkotása.

A Hansgrohe nyereményfelajánlása a nyertes tervezőknek

 • PuraVida Unica zuhanyszett
  A zuhanyszetthez tartozik egy 45 mm széles és 90 cm hosszú PuraVida Unica zuhanyrúd, egy PuraVida 150 3jet króm fehér kézizuhany és egy 160 cm hosszú Isiflex zuhanycső.
 • Raindance Select zuhanyszett
  A zuhanyszetthez tartozik egy 90 cm hosszú Unica’S Puro zuhanyrúd, egy Raindance Select 150 3jet króm fehér kézizuhany és egy 160 cm hosszú Isiflex zuhanycső, valamint egy Casetta’Puro szappantartó

 • PuraVida 150 3jet kézizuhany
  Ez a króm fehér felületű duplahéjú kézizuhany extra nagy zuhanyfejjel rendelkezik. A különböző sugárfajták közötti átváltást a “select” gomb könnyíti meg.
  Három sugárfajtával rendelkezik: az intenzív RainAir, a lágy CaressAir, és a kettő egyvelege, a Mix vízsugár.
 • Raindance Select  150 3jet kézizuhany
  Ez a kézizuhany extra nagy zuhanyfejjel rendelkezik. A különböző sugárfajták közötti átváltást a “select” gomb könnyíti meg.
  Három sugárfajtával rendelkezik: az intenzív RainAir, a lágy CaressAir, és a kettő egyvelede, a Mix vízsugár.

Az Autodesk nyereményfelajánlása a 4 győztes tervezőnek

A Bor Világa dobozzal valódi ízutazást ajándékoz!

A Bor Világa egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 40 program közül választhat, aki kapja. Kitűnő borokat kóstolhat, akár ínyenc vacsorákba ágyazva, pincék hűvösében tapasztalt borászokkal fedezheti fel a borkészítés rejtelmeit, vagy egy borkurzus résztvevőjeként nemzetközileg elismert oklevelet szerezhet. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy vagy több főre szóló meghívás egy különleges boros programra.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen formában és melyik vidék nedűibe kíván belekóstolni.

További információ az ajándékról itt található.

  Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| WPElegance2Col theme by Techblissonline.com